додому Новини Черкаси Міський голова оголосив у Черкасах тиждень благоустрою

Міський голова оголосив у Черкасах тиждень благоустрою

0
природа весна долина троянд Черкаси

Тижнем благоустрою оголосили у місті Черкаси тиждень перед Великоднем. У найближчий четвер – день благоустрою, заплановані прибирання. Відповідне звернення до містян опублікував міський голова Анатолій Бондаренко

природа весна долина троянд Черкаси

“Поки наші військові очищають українську землю від рашистської нечисті, подбаємо про чистоту й порядок у себе вдома. Ви бачите, як наші комунальники в посиленому режимі прибирають зелені зони, парки й сквери, набережну, обрізають гілля, висаджують нові дерева й впорядковують клумби” –  звертається до черкасців Анатолій Бондаренко. 

Тиждень перед Великодніми святами з 8 до 14 квітня міська влада оголошує тижнем благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста. А у четвер, 13 квітня, запланований міський день благоустрою. 

“Звертаюся до підприємців, представників організацій та установ, небайдужих жителів нашого міста: прибрати впродовж цього тижня прилеглу територію, двір поруч із будинком. Навіть у складний воєнний час ми повинні дбати про чистоту навколо й пам’ятати, що це наша з вами спільна відповідальність. Впорядкувати територію біля власного дому чи офісу – це теж один із проявів патріотизму та любові до рідних Черкас, до нашої найкращої України” – зазначає міський голова.

Читайте також:

Держава продає кредит черкаського «Богдана» за 1,2 млрд

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version