НовиниМіські чиновники не можуть з'ясувати між собою, що їм...

Міські чиновники не можуть з'ясувати між собою, що їм заважає знести кіоски

-

- Advertisment -

Із 500 малих архітектурних форм, розміщених у місті Черкаси, майже половина – встановлені поза законом. Утім з початку року мерія спромоглася знести лише чотири незаконні тимчасові споруди.

Про це йдеться у матеріалі кореспондента vikka.ua Галини Кобзар "МАФи VS влада: хто виграє у боротьбі за простір Черкас".

Як розповів кореспонденту vikka.ua заступник директора департаменту архітектури, містобудування та інспектування, начальник управління інспектування Черкаської міської ради Олександр Давиденко, міськрада не спрямувала кошти на знесення МАФів, тому ця робота ведеться так мляво.

На його переконання, для того, щоб черкащани забули про всі незаконно функціонуючі зараз споруди, потрібно приблизно 200 тисяч гривень. Та на періодичні прохання до міськради надати кошти, продовжує Давиденко, депутати залишились глухими. Водночас, за словами чиновника, загальна сума штрафів, яку сплачують несумлінні підприємці, за рік може добігати 1 млн гривень. Тож знайти кошти міська рада могла б.

Цікаво, що якщо Олександр Давиденко називає каменем спотикання кошти, то його начальник – директор департаменту архітектури, містобудування та інспектування  Черкаської міської ради Артур Савін браку грошей на демонтаж кіосків не помічає. Артуру Савіну заважають їх прибирати самі підприємці, які стають на захист свого "хліба" буквально живим щитом і не підпускають ані техніку, ані інспекторів. І міліція, а цей факт чи не найбільш обурює чиновника, не встає на бік законних намірів.

Детальніше про боротьбу міської влади із незаконними МАФами читайте ТУТ.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині викрили шахрая, який ошукав військовослужбовця ЗСУ

Провоохоронці викрили 31-річного шахрая, який привласнив понад 45 000 гривень військовослужбовця ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба ГУНП України в...

У Черкасах зіштовхнулися Renault та Fiat (ФОТО)

Учора, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Симиренківській за участі автомобілів Renault...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x