додому Новини Міська рада була за крок до скасування кредиту "Водоканалу" (документ, ВІДЕО)

Міська рада була за крок до скасування кредиту "Водоканалу" (документ, ВІДЕО)

0

На сьогоднішній сесії міськради депутати голосували за скасування рішення про надання дозволу КП "Черкасиводоканал" на взяття кредиту у Світовому банку.

За пропозицією секретаря міськради Олександра Радуцького, голосування відбулося у поіменному режимі. "За" проголосували 28 депутатів.

Ініціював розгляд питання депутат від ВО "Свобода" Ярослав Нищик. Щоправда на сесії зазначив, що розібравшись у питанні з'ясував, що під час розірвання угоди місто втратить щонайменше 30 тисяч доларів. Тож під час голосування він, як і решта свободівців, утримався.

Депутат міськради від Партії вільних демократів Микола Кудрявцев заявив, що у разі відмови від кредиту місто також втратить свою репутацію.

Натомість секретар міськради Олександр Радуцький заявляв, що для міста це – непосильний тягар.

Нагадаємо, 23 січня на сесії міської ради 33 депутати підтримали рішення про надання дозволу КП на взяття кредиту Світового банку. На реконструкцію мереж "Черкасиводоканал" отримав 12,3 млн дол. з відсотковою ставкою – до 1 % річних. Початок виплати тіла кредиту має розпочатися у 2019 році.

Кредит "Черкасиводоканалу" потрібен для того, щоб відремонтувати аварійні каналізаційні мережі. Кредит дозволить провести санацію зношених мереж.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version