НовиниРозвагиМісія «не розчарувати»: що не варто дарувати коханій людині...

Місія «не розчарувати»: що не варто дарувати коханій людині 14 лютого

-

- Advertisment -

Процес вибору подарунку коханій людині до Дня Святого Валентина складніший, ніж перед будь-яким іншим святом. Адже у цей особливий день прийнято своїм презентом висловлювати усі почуття до своєї половинки.

Та якщо ви ще не встигли дізнатись усі вподобання вашої дівчини чи хлопця, можна легко натрапити на заборонений сюрприз. До Дня усіх закоханих редакція vikka.ua підготувала підбірку подарунків, які можуть розчарувати чи засмутити вашу кохану людину.

Маркетологи і психологи вважають, що причиною невдоволення від подарунків є те, що отримувач і «дарувальник» концентруються на різних речах. Приміром, хлопець прагне вразити дівчину презентацією подарунку, а вона насправді очікує від нього користі чи гарних спогадів. Частенько «дарувальники» вважають, що від вартості покупки залежить, чи вона сподобається. Однак коштовні подарунки теж часто розчаровують людей.

«Це до неприємностей»

Забобонні подарунки очолюють топ тих, які не можна дарувати.

Згідно з прикметами, носові хустки – до сліз, а свічки, рушники і капці – до похорону; дзеркала, перли і колючо-ріжучі предмети – до неприємностей; нижня білизна і в’язані речі – до зрад, але у випадку, якщо подарувати це чоловікові; спиртне – до втрати здоров’я, гаманець без вмісту – гроші в такому аксесуарі водитися не будуть.

Також не варто дарувати тварин – вважається, що вони не проживуть довго, а статуетки птахів – провісники всього найгіршого. За традицією, не варто дарувати посуд, книги, ланцюжки, шкарпетки і жовті квіти – це все до розставання або розлуки. Вважається, подарований годинник обіцяє велику сварку і навіть вкорочує життя.

Ці забобони прийшли до нас із давнини, коли у простих людей не було грошей купити щось коштовне, а тому будь-який предмет сприймався як щось чуже, за винятком подушок, килимів і скатертин – це все традиційно дарували на весілля, пише «Газета по-українськи».

Дзеркала ж здобули погану славу, бо ними часто користувалися різні ворожки і чаклунки. Та й були вони, в основному, у тих, хто міг собі їх дозволити.

Носовички тільки у слов’ян асоціювалися з похоронами, а у Франції, наприклад, батистові носові хусточки зараховувалися до предметів розкоші, і до них було зовсім інше ставлення.

Якщо вам дарують щось зі списку «неблагонадійних» подарунків (красивий ніж, годинник, цуценя, шкарпетки, капці, рушник, намисто з перлів), потрібно просто віддати за це гроші. Іншими словами – «викупити» свій подарунок: всі проблеми із прогнозованими страшними наслідками будуть відразу вирішені.

Підступні подарунки

Умовно існує топ тих подарунків, які можуть лишити після себе неприємний осад.

Сюди ж, як і до попереднього переліку, зараховують домашніх улюбленців. Не купуйте їх, якщо точно не знаєте, чи готова друга половинка до подібного сюрпризу. Адже це колосальна відповідальність перед живою істотою і не кожна людина готова нести її, а насильно змусити не вийде.

Вкрай обережно треба обирати парфуми. Якщо ви зустрічаєтеся зовсім недавно, то їх буде вибрати досить складно. А ось тим, хто вже добре знає один одного, можна ознайомитися з наявними флакончиками та придбати схожий аромат.

Косметичні засоби та засоби гігієни. Це особисті речі, які кожна людина підбирає індивідуально, і не варто намагатися вгадати таку інтимну річ. Тим більше, досить часто ми сприймаємо подібні подарунки як ознаку небагатої фантазії.

Категорію «предмети й різна атрибутика для кухні» теж відразу відкладайте якнайдалі. Дівчині може бути прикро отримати набір каструль, коли подрузі подарують портрет або путівку на відпочинок.

А от різноманітну сувенірну продукцію найбільше недолюблюють чоловіки. Адже через свою практичність вони не сприймають різні сердечка та іншу подібну атрибутику свята з особливим захопленням.

Що на рахунок грошей? Якщо раніше подарувати гроші вважалося проявом поганого тону і відсутністю фантазії, то сьогодні це досить бажаний подарунок для багатьох з нас. Адже ви самі зможете купити те, що вам потрібно. Втім намагайтеся бути більш оригінальним. У крайньому випадку можна презентувати сертифікат на певну суму в улюблений магазин.

Звісно, цей перелік умовний і не стосується усіх пар без винятку. Адже той, хто пів року користується розірваним гаманцем, буде радий отримати новий. А натхненна домогосподарка, ймовірно, ледь дочекалась свята і новенької каструлі. Тому вивчайте вашу кохану людину, прислухайтесь до її потреб – і ніколи не схибите у виборі подарунку.

Раніше сайт vikka.ua писав про топ-8 подарунків, які варто вручити коханій на 8 березня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x