НовиниЧеркащинаМісцевий телеканал за 70 тисяч провів для мерії Черкас...

Місцевий телеканал за 70 тисяч провів для мерії Черкас соцопитування про настрої містян

-

- Advertisment -

70 тис. грн. з міського бюджету за проведення соціологічного дослідження щодо вивчення громадської думки наприкінці минулого року отримав один з черкаських телеканалів.

Право розпитувати містян про їхні соціально-політичні настрої, як свідчать результати тендеру в системі Prozorro, випало телекомпанії "Антена".

Опитування проходило з 3 по 13 грудня 2019-го року. За договором, виконавець мав опитати 2000 респондентів віком від 18 років у різних мікрорайонах міста.

Загалом жителям Черкас, опитаним під час дослідження, поставили 11 запитань. Зокрема, ті стосувались проблем міста та району. Крім того, черкасців просили оцінити роботу міського голови Анатолія Бондаренка, депутатів міської ради та відповісти, чи вважають вони тарифи на комунальні послуги завищеними і чи підтримують приєднання навколишніх сіл до Черкас.

Звіт про дослідження, надісланий у відповідь на наш інформаційний запит, складає 44 сторінки. Такі послуги обійшлись міській скарбниці в 70 тисяч гривень.

Усього ж за 2019 рік ТОВ "Телекомпанія "Антена" отримала з бюджету 124 тис. грн. за висвітлення діяльності мерії. Від комунальних підприємств міста – 208 тис. грн. Зокрема від КП "Водоканал" – 120 тисяч, від тролейбусного парку – 28800 грн, від "Черкаситеплокомуненерго" – 60 тис. грн. Засновником ТОВ "Телекомпанія "Антена" є ГО "Центр медіаініціатив", яку, в свою чергу, заснував екс-депутат міської ради та колишній радник міського голови Валерій Воротнік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Олександр Згіблов написав заяву в прокуратуру про незаконні дії Бондаренка.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x