НовиниМісце голови Черкаської ОДА в обласній раді займе Овчаренко...

Місце голови Черкаської ОДА в обласній раді займе Овчаренко (документ)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко склав свої депутатські повноваження. Відповідну заяву він вже подав до обласної ради. Про це голова ОДА повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Уже за кілька місяців має запрацювати реформа держслужби. За новим законом, нагадаю, головування в адміністрації та депутатство – не поєднувані. Вирішив не чекати. Нехай наступник заходить у раду й уже повноцінно працює", – повідомив він.

Замість Юрія Ткаченка до облради зайде наступний по списку кандидат від "Блоку Петра Порошенка". Як повідомили у партійній організації, наступним по партійному списку – під номером 19 – йде Микола Овчаренко. За словами його однопартійців, він не відмовлятиметься від мандата та займе місце Юрія Ткаченка.

У минулому Микола Овчаренко займався підприємницькою діяльністю, був депутатом облради, працював заступником голови Черкаської ОДА (2005-2006 рр.) А з 2006 по 2010-й – радником голови Черкаської обласної ради, заступник начальника управління майном обласної комунальної власності.

Як повідомляв сайт vikka.ua, заступник Ткаченка написав заяву на звільнення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x