додому Новини Mio анонсувала новий Full HD відеореєстратор MiVue C305*

Mio анонсувала новий Full HD відеореєстратор MiVue C305*

0

Mio Technology оголосила про випуск нового відеореєстратора MiVue C305. Доступна новинка забезпечує відмінну якість запису та оптимальний набір додаткових функцій.

Майже всі відеореєстратори в українських інтернет-магазинах http://price.ua/catalog7569.html кріпляться за допомогою вакуумної присоски. Завдяки наявності двох кріплень (на присосці і на скотчі), володар реєстратора Mio MiVue C305 зможе вибрати найбільш зручний для нього варіант. Простий кронштейн дозволить зняти або встановити пристрій одним рухом, а за потреби – розгорнути його в будь-яку сторону.

Об'єктив відеореєстратора MiVue C305 оснащений чотирма скляними лінзами, інфрачервоним фільтром і має діафрагму f/2.0. Кут огляду в 100 градусів дозволить зафіксувати те, що відбувається не тільки на дорозі, але і на тротуарах та узбіччях.

Відеореєстратор MiVue C305 записує відеоролики в циклічному режимі з роздільною здатністю Full HD. Формат AVI дозволить переглянути знятий матеріал на будь-якому пристрої – на планшеті чи смартфоні або домашньому телевізорі.

Новий відеореєстратор має вбудований акумулятор і підтримує режим фотозйомки (2 Мп). За потреби MiVue C305 можна зняти з кріплення і використовувати для фотофіксації подій за межами автомобіля.

Достовірність запису як доказу правоти водія в суді забезпечить функція "штамп в кадрі". У ньому вказані дата та час зйомки.

Використовувати MiVue C305 можна відразу ж після придбання, так би мовити, "з коробки" – достатньо вставити в нього карту пам'яті microSD бажаного обсягу. Простота кріплення та налаштування дозволить обійтися без спеціальних знань і виставити всі необхідні режими та значення навіть некомпетентному користувачеві.

* Матеріал розміщено на правах реклами

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version