НовиниЧеркасиМинулої ночі в Черкасах затримали понад 30 порушників комендантської...

Минулої ночі в Черкасах затримали понад 30 порушників комендантської години (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У результаті нічного відпрацювання до Черкаського районного управління поліції з метою фільтрації доправили понад 30 порушників комендантської години, 34 громадянам військові вручили повістки. Дехто з порушників перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

Дільничні офіцери поліції перевірили 32 осіб, які перебувають під формальним, адміністративним наглядом та домашнім арештом.

Крім того, правоохоронці перевірили 8 нічних закладів міста на дотримання обмежень воєнного стану. Під час перевірок порушень продажу алкогольних напоїв після 20:00 години не виявили.

Працівники поліції виявляли підозрілих осіб, склали 39 адміністративних  матеріалів та задокументували кримінальні правопорушення.

До нічного патрулювання були залучені працівники Черкаського районного управління поліції, поліцейські батальйону поліції особливого призначення, патрульні роти Тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, кінологи, представники військової служби правопорядку та військовослужбовці Черкаського об’єднаного центру комплектування Міністерства оборони України, які комплексно відпрацьовували місто.

Такі відпрацювання спрямовані на профілактику правопорушень, попередження і розкриття злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї та наркотичних речовин, а також перевірки дотримання громадянами комендантської години.

У поліції зауважують, що рейди й надалі проводитимуть на території міста й області. Нагадують, що комендантська година на Черкащині триває з 23:00 до 5:00, у цей час не варто нехтувати заборонами й правилами безпеки.

Відео ГУНП:

Читайте також: На Уманщині водій хотів повернути вилучений автомобіль за 5 тисяч гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x