НовиниЧеркащинаМинулої доби рятувальники гасили сухостій та три будівлі на...

Минулої доби рятувальники гасили сухостій та три будівлі на Черкащині (Фото)

-

- Advertisment -

Протягом минулої доби рятувальники Черкащини ліквідували три пожежі у будівлях та одну в екосистемі.

Так, одне загорання виникло в житловому будинку близько дев’ятої години ранку у селі Зелена Діброва Городищенського району, інформує пресслужба УДСНС у Черкаській області.

Вогонь, що охопив покрівлю будинку, приборкали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівники місцевої пожежної команди із селища Вільшана.

За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації побутових газових приладів.

Аналогічна пожежа трапилась в селі Мошни Черкаського району. Пожежу будинку ліквідували рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, працівники місцевої пожежної команди із села Мошни та села Яснозір’я, а також добровольці пожежної команди із села Будище. За попередніми даними, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вже о 14:35 у селі Вільхи Золотоніськокого району на вулиці Шевченка виникла пожежа в надвірній споруді. Пожежу ліквідували рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини та працівники Золотоніського лісгоспу. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

А також рятувальники 2-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухої трави та очерету на площі 2 га, яка виникла в селі Свидівок Черкаського району. За попередніми даними, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за добу черкащани знайшли чотири повоєнні боєприпаси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В одному з черкаських садочків – нова керівниця

У ДНЗ №21 «Веселка» призначили нову завідувачку. Відтепер дошкільний навчальний заклад очолюватиме Світлана Новодран. Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної...

На Черкащині патрульні виявили наркотичні речовини у водіїв

Патрульні продовжують виявляти осіб із, ймовірно, наркотичними речовинами. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Недавно, виконуючи свої обов'язки...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x