НовиниМіноборони запланувало 19 мільярдів на зарплати та премії військовим

Міноборони запланувало 19 мільярдів на зарплати та премії військовим

-

- Advertisment -

Міністерство оборони запланувало 18,8 млрд грн на зарплату військовим, премії за виконання завдань в зоні проведення АТО та знищення ворожої техніки.

Про це повідомив виконуючий обов’язки речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов сьогодні на брифінгу в Києві, пише "УНІАН".

Зокрема, за його словами, цього року 2,8 млрд грн планується спрямувати на фінансування речового забезпечення військовослужбовців; 2,2 млрд грн – на закупівлю пального, по 1,6 млрд грн на харчування особового складу та оплату комунальних послуг, 400 млн грн на капітальний ремонт, обслуговування казарм та інженерне облаштування лінії оборони, 300 млн грн – на медичне й транспортне забезпечення.

Крім того, 18,8 млрд грн передбачено на виплату грошового забезпечення та заробітної плати, в цю суму також входять преміальні, які будуть виплачуватись військовослужбовцям за виконання завдань в зоні проведення АТО та знищення ворожої техніки та озброєння.

Також він повідомив, що цього року планується виділити 5,2 млрд грн на фінансування державного оборонного замовлення; 3,6 млрд грн – на ремонт озброєння, 800 млн грн – на забезпечення зв’язком; 1 млрд грн буде виділено на будівництво житла військовим.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали зловмисника, який пограбував пенсіонера та втік

За інформацією 60-річного потерпілого, невідома особа вкрала його телефон і швидко зникла. Поліція встановила винуватця. Про це повідомляє пресслужба...

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x