додому Новини Міністра просять замінити начальника Головного управління юстиції Черкащини

Міністра просять замінити начальника Головного управління юстиції Черкащини

0

Народний депутат України від "УДАРу" Віталій Іляшенко, а також голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко просять міністра юстиції Павла Петренка роз’яснити, чому начальником Головного управління юстиції в Черкаській області ще й досі лишається Вадим Корчака. Адже нещодавно в одному з інтерв’ю в ЗМІ Павло Петренко зазначив, що він звільнив черкаського керівника як "найбільш одіозного".

– Я не розумію, чому після такої заяви міністра Корчака ще й досі числиться начальником Головного управління юстиції в Черкаській області, – зазначає Віталій Іляшенко. – Заява міністра була зроблена наприкінці березня, утім Вадим Корчака ще й досі продовжує ходити на роботу. Тому я звертаюсь за роз’ясненнями до міністра з відповідним листом. Неприпустимо, щоб на такій посаді була людина, ім’я якої пов’язують з колишнім головою Черкаської облдержадміністрації Сергієм Тулубом. Також є свідчення, що він був причетний до організації та фінансування так званих "тітушок".

Окрім того, у зверненні до міністра йдеться й про систематичні недоліки у роботі підрозділів управління, покривання шахрайських договорів оренди земельних ділянок та факти хабарництва. Віталій Іляшенко зазначає, що особисто контролюватиме це питання, аж поки Вадим Корчака не буде остаточно звільненим.

У свою чергу обласний очільник Черкащини Юрій Ткаченко також звернувся із листом до міністра юстиції з проханням розглянути питання відповідності займаній посаді Вадима Корчаки. Як повідомили у прес-службі голови ОДА, ще шість чиновників попередньої влади залишаються працювати керівниками структурних підрозділів адміністрації, серед них і пан Корчака.

Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version