додому Новини Міліція затримала молодиків, які знищували агітаційну літературу (ВІДЕО)

Міліція затримала молодиків, які знищували агітаційну літературу (ВІДЕО)

0

Черкаські правоохоронці затримали групу молодиків, які нищили виборчу агітацію Блоку Петра Порошенка "Солідарність". Інформацію про невідомих, які зривають агітаційну літературу в під’їзді одного з будинків району, повідомили місцеві жителі. Правоохоронці, що прибули за викликом, затримали порушників на місці події. Ними виявилися двоє 18-річних місцевих жителя. Їх було доставлено до райвідділу міліції для надання показів, повідомили vikka.ua у прес-службі міськради.

Правоохоронцям затримані пояснили, що не працюють, і їхній товариш, якого вони знають лише на ім’я, запропонував тимчасовий заробіток. Хлопцям потрібно було зірвати агітаційну літературу "Солідарності". За виконану роботу їм обіцяли по 75 гривень кожному.

Нині вирішується питання про притягнення їх до адміністративної відповідності за статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських або виправних робіт або адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version