НовиниМіліція затримала канівчанина, причетного до вбивства

Міліція затримала канівчанина, причетного до вбивства

-

- Advertisment -

Працівники Канівського міськвідділу міліції протягом доби встановили особу, причетну до загибелі місцевого жителя, та затримали її.

Як інформує прес-служба УМВС у Черкаській області, до Канівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від голови одного з сіл району про те, що на березі річки громадяни виявили тіло 28-річного місцевого жителя без ознак життя.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Експерти-криміналісти розпочали проводити ретельний огляд місця події, тим часом оперативники працювали над відтворенням подій, які передували загибелі чоловіка. Проводячи оперативні заходи, працівники міліції дізналися, що напередодні загиблого бачили в компанії двох місцевих жителів. Встановивши їх особи, правоохоронці запросили молодиків до міськвідділу для надання пояснень.

Обидва чоловіки підтвердили, що напередодні розпивали алкогольні напої разом із загиблим на березі річки. Один із них, 22-річний молодик, зізнався у скоєному. Він пояснював, що під час розпивання алкоголю в нього виникла сварка з потерпілим. Розпочалася бійка, під час якої вони опинилися у воді. Коли він отямився від люті, то побачив, що товариш уже не подавав ознак життя.

Чоловіка затримано. За фактом умисного вбивства слідчим відділом Канівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває слідство.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x