НовиниМіліція слідкуватиме за порядком під час сесії облради (ВІДЕО)

Міліція слідкуватиме за порядком під час сесії облради (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської обласної ради Валентина Коваленко надіслала лист головному міліціянту області Владиславу Пустовару з проханням забезпечити правопорядок під час сесії, яка відбудеться завтра. Про це щойно на прес-конференції повідомила голова Черкаськоі облради.

На першому поверсі вже стоять меблі. Зараз облаштовують пропускний пункт. На систему відеоспостереження витратили 40 тисяч гривень. Все це робиться, щоб привести до порядку пропускний режим.

Відвідувачі просто пред’являють документ під час входу до приміщення. За два тижні вже всі звикли до цієї системи.

– Мене перепитують депутати, настільки вони можуть розраховувати, що на сесії може бути порядок. Цього я не можу пообіцяти. Згідно закону, на сесії може бути присутнім той, хто забажає. Я не вірю в те, що на попередній сесії працівники СБУ не знали, що такий візит з метою сміттєвої люстрації буде, – сказала голова облради.

За словами Коваленко, на сесії будуть присутні і представники громадських організацій. Вона запевняє, що так як було раніше під час Революції Гідності, коли в сесійний зал заходили всі, так буде і зараз.

– Депутатів хочу закликати: немає чого боятися. Тому що люди воюють в зоні АТО, а депутати мають виконувати свої прямі повноваження, які їм делегувала громада, – вважає очільниця обласної ради.

Ця сесія буде вперше відбуватися в режимі онлайн-трансляції. Голови райрад чи райдержадміністрацій, які не матимуть можливість приїхати, зможуть переглянути відео з сесії.

Також Валентина Михайлівна зазначила, що на сесії розглянуть 26 питань. Насамперед ітиметься про програму, яка дозволить економити енергоресурси на теплопостачанні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x