додому Новини Міліція не помітила в центрі міста напису "Слава ДНР!" (документ, фото)

Міліція не помітила в центрі міста напису "Слава ДНР!" (документ, фото)

0

Обласна міліція не знайшла сепаратистських написів на паркані по бульвару Шевченка. Про це свідчить відповідь працівника УМВС у Черкаській області черкаському активісту МГО "Сокіл" Максимові Шилу.

Нагадаємо, раніше він звернувся до обласного управління СБУ з проханням перевірити напис на стіні "Слава ЛНР та ДНР", який з’явився у середмісті замість графіті із портретом Степана Бандери. Проте в СБУ заявили, що подібні перевірки не є в їхній компетенції, і перенаправили запит в обласну міліцію.

Тепер же у міліції заявили, що ніякого сепаратистського напису на паркані не помітили.

"У Придніпровському РВ надали чергову відписку, в якій вказано, що було здійснено виїзд слідчо-оперативної групи, яка не виявила цих написів. Напевно, зір потрібно також перевіряти у працівників міліції. Тому зробив останній крок і повторно написав заяву щодо вже нових сепаратистських написів. Але мені мало віриться у продуктивний результат, так як слідчий, який веде цю справу, не має особливого бажання її розслідувати", – написав у Facebook Максим Шило.

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року на паркані активісти МГО "Сокіл" намалювали Степана Бандеру. Вже за кілька днів його замалювали чорною фарбою невідомі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version