НовиниМіліціонер у відпустці затримав хлопця, який обкрадав на зупинках...

Міліціонер у відпустці затримав хлопця, який обкрадав на зупинках студентів (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Правоохоронець у відпустці затримав серійного правопорушника, на рахунку якого 8 крадіжок. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Зловмисник переважно крав ноутбуки у студентів місцевих навчальних закладів. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України.

Протягом травня до районного відділу міліції надійшла низка заяв від студентів вишів міста про пограбування. Грабежі відбувалися на зупинках громадського транспорту біля університетів. Грабіжник відбирав у жертв ноутбуки та швидко тікав вулицями міста.

Грабіжника затримав співробітник патрульної служби, який був у відпустці та приїхав до міста у власних справах. Правоохоронець побачив двох чоловіків, які бігли. Один з них кричав, що його пограбували та просив допомоги. Міліціонер кинувся навздогін та затримав втікача.

Зловмисник зізнався у скоєнні восьми кримінальних правопорушень. Також розповів, що решту грабежів вчинив спільно з двома товаришами 96-го та 97-го року народження. Пояснив, що так заробляв на прожиття та розваги.

За фактами пограбувань проводиться розслідування низки кримінальних проваджень, які відкриті за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисники заарештовані.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах нетверезий водій спричинив ДТП та втік з місця пригоди

На винуватця дорожньо-транспортної пригоди, який втік з місця події, патрульні склали 5 адмінматеріалів. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції...

У Смілі випускники шкіл висаджують Алею сакур

До висадки дерев долучилися старшокласники із кожного навчального закладу Сміли. Цьогорічні смілянські випускники вирішили доєднатися до всеукраїнської акції «Випускники...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x