додому Новини Мікрогрант на розвиток бізнесу: черкащанам пояснили, як правильно подати заявку

Мікрогрант на розвиток бізнесу: черкащанам пояснили, як правильно подати заявку

0

На Черкащині 166 заявок на отримання мікрогрантів для розвитку власної справи та підтримки бізнесу подали станом на початок серпня.  

Про це йдеться у матеріалі “Суспільне. Черкаси”

Гранти дають у сумі від 50 до 250 тисяч гривень. Заяву може подати кожен охочий. Прийматимуть їх до 12 грудня цього року.

Як пояснила директора обласного центру зайнятості Марина Сорокіна, щоб отримати мікрогрант, потрібно заповнити заявку, до якої обов’язково потрібно додати бізнес-план.

“Зробити це можна через застосунок «Дія». Після цього інформацію розглядає уповноважений банк. Служба зайнятості отримує інформацію від уповноваженого банку з відповідною оцінкою, і далі вже Служба зайнятості співпрацює з тими, хто отримав позитивну оцінку. Служба уповноважена організувати і провести співбесіду з людиною та переглянути бізнес-план”, – розповіла пані Марина.

Мікрогрант на розвиток бізнесу: черкащанам пояснили, як правильно подати заявку
Фото – Суспільне Черкаси

Провідна фахівчиня черкаського обласного центру зайнятості Тетяна Романенко розповіла: якщо людині відмовляють, у відмові прописують причину, чому саме відмовлено:

“Це може бути тоді, коли бізнес-план «непрозорий», коли він не заповнений згідно з порядком, або коли ми бачимо, що цей бізнес не буде працювати на економіку держави”.

Нині, додала вона, пропонують, щоб бізнес-плани, в яких є недопрацювання, але вони дуже цікаві та перспективні, повертали, щоб людина могла доопрацювати його й отримати мікрогрант.

Авторка Ольга Мацканіч

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version