НовиниМикола Томенко розповів про свою мрію

Микола Томенко розповів про свою мрію

-

- Advertisment -

Під час ефіру на телекомпанії "ВІККА" народний депутат України Микола Томенко розповів про свою мрію. Він би хотів відновити усі спортивні об’єкти довкола черкаського Центрального стадіону. Реалізацію цієї мрії він обговорював з міським головою Черкас Сергієм Одаричем.

– Я мрію, щоб у центрі Черкас було місто здоров’я, спорту і не був лише один стадіон, де футбол, де лише приходять пиво попити і футбол подивитись. Я як віце-президент Національного олімпійського комітету, я б хотів відновити всі об’єкти навколо стадіону. Думаю, зможу в цьому допомогти, – розповів нардеп.

Він зазначив, що спільно у цьому напрямку співпрацюватиме не лише з міською владою Черкас, але й з депутатом від міста – Олегом Петренком. Він хотів би, що черкаські діти безкоштовно займалися спортом на багатьох майданчиках. За його словами, його команда проаналізувала і з’ясувала, що довкола Центрального стадіону можна зробити чималу кількість майданчиків з різних видів спорту, не тільки для футболу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x