додому Новини Черкащина "Мій тато захищає Україну": на Черкащині стартував соцпроект для дітей учасників АТО...

"Мій тато захищає Україну": на Черкащині стартував соцпроект для дітей учасників АТО (ФОТО)

0

Соціальний мегапроект для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні "Мій тато захищає Україну" розпочав реалізовуватись у Золотоноші. Загалом цим проектом планують охопити всю Черкащину. Про це йдеться на сайті "Золотоноша".

Першу ж акцію було проведено 25 листопада для діток із Золотоноші, завдяки координатору проекту Людмилі Сонячній. Вона займалася цим проектом у Львові (тут і було започатковано проект), а тепер, переїхавши до Золотоноші, почала втілювати його на Черкащині.

"У 2015 році, у другий рік війни, хлопцям багато допомагали, а діти залишались дома не захищені, без батьківської уваги. Для того, щоб її компенсувати й підтримати дітей і був створений соціальний проект "Мій тато захищає Україну", – каже координаторка проекту на Черкащині. – Загалом проект організовує поїздки, як по Україні, так і за її межі. Наразі активно шукають координаторів проекту за кордоном. Так, як товариство повністю благодійне, то люди активно відгукуються, і за кордоном вже є багато партнерів. Окрім того, проект "Мій тато захищає Україну" бере участь у Всеукраїнському конкурсі соціальних проектів. Не важливо виграємо ми чи ні, але принаймні, ми про себе заявили. Що більше людей дізнаються про нас, то більше партнерів вдасться залучити для створення і реалізації майбутніх проектів".

Минулими вихідними, 25-26 листопада, група золотоніських дітей віком від 5 до 13 років, батьки яких учасники АТО, побувала на різноманітних заходах у Черкасах. Там вони відвідали інтерактивні кімнати в дитячому розважальному центрі. Малюки одразу ж потрапили у світ цікавих професій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, футболісти "Динамо" навідалися з подарунками до черкаського АТОвця.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version