НовиниЧеркащина"Ми не маємо права його знести": головний муніципал Черкас...

"Ми не маємо права його знести": головний муніципал Черкас сказав, чому МАФ біля поліклініки досі працює

-

- Advertisment -

Під час сесії черкаський депутат Тарас Коломієць вкотре вимагав пояснення щодо "наливайки" біля Другого черкаського міського центру первинної медико-санітарної допомоги. Тимчасова споруда працює майже 7 місяців і протягом цього часу в кіоску торгують горілкою та коньяком. Тарас Коломієць вже сім разів просив депутатів проголосувати за знесення споруди і минулої пленарки, 13 грудня, за нього проголосували.

Під час засідання 26 грудня обранець вимагав від керівника муніципальної інспекції Станіслава Коломійця пояснень, чому роботу МАФу досі не припинили. Про це із сесійної зали повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

"Я відреагував на ваш запит миттєво, на виконкомі винесли рішення на демонтаж тимчасової споруди. Однак тоді я не знав про те, що є на це нерухоме майно є право власності. Тому я не маю юридичних підстав його демонтувати", − повідомив Станіслав Коломієць.

Він додав, що земельна ділянка належить Другому черкаському міському центру ПМСД і тільки він має право оскаржувати незаконну реєстрацію даної споруди.

Після виступу муніципала депутати дали доручення юрдепартаменту звернутися до суду, аби той встановив, на яких підставах було надано у право власності ділянку.

"Насправді власником землі є черкаська міська рада. Тому має всі підстави звертатись до суду щодо неправомірної реєстрації власності земельної ділянки. Дали відповідне доручення юридичному департаменту, аби той вивчив питання і направив звернення до суду", − зазначив депутат міської ради, директор КП "Черкаситеплокомуненерго" Павло Карась.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат вимагає знести незаконний МАФ біля поліклініки.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Де святити паску: список храмів ПЦУ в Черкасах

Перелік храмів ПЦУ, де можна освятити Великодні кошики, опублікували на сторінці Капеланської служби Черкаської ТрО.  Свято-Троїцький кафедральний собор...

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x