НовиниЧеркащина"Ми не будемо шукати нові обличчя": екс-регіонал очолив міський...

"Ми не будемо шукати нові обличчя": екс-регіонал очолив міський штаб "Слуг народу"

-

- Advertisment -

Керівником міського виборчого штабу партії "Слуга народу" став колишній депутат міськради, ректор бізнес-коледжу Олег Куклін.

У п’ятницю його презентували народні депутати від партії "Слуга народу" Любов Шпак та Олег Арсенюк, а також керівник обласного штабу Олексій Пєчніков.

Про це пише сайт "18000".

Куклін у 2010 році обирався до Черкаської міської ради від "Партії регіонів", де був п’ятим номером списку. Зараз є директором Черкаського бізнес-коледжу.

На початку заходу Пєчніков озвучив критерії, якими в партії послуговуватимуть при відборі кандидатів до виборчого списку. У числі іншого – "чистий бекграунд".

Після цього журналіст 18000 запитав присутніх в президії, чи не суперечать одне одному теза про бекграунд та політичний досвід Кукліна.

Сам новоспечений очільник штабу це питання ніяк не прокоментував.

Натомість Любов Шпак повідомила, що партія відмовляється від принципу "нових обличь", з яким йшла на парламентські вибори.

"Йдучи в політику – людина прагне кращого. Говорити про те, що людина йшла, щоб зробити гірше – не до цього йде мова. Я вам скажу, скільки часу пройшло. Давайте говорити про досвід. Я можу назвати людей, але не хочу цього робити, які не мають ніякого політичного минулого, але не мають досвіду, і їх результат ніякий. Якщо говорити про відбір – ми не будемо шукати нові обличчя, як це було раніше. Ми будемо цінувати професіоналізм і тих людей, які мають на меті розбудову громади", – пояснила Шпак.

Натомість, за словами Олексія Пєчнікова, "Куклін не поділяв ідеологію Януковича", тому він не є представником "злочинної влади".

"На мою думку, людина, яка не вкрала і не є злочинцем, яка має певний досвід. Як кажуть, нас колись хтось кудись привів. І тут грає чинник, що минула влада пана Януковича, який є злочинцем. Я не думаю, що пан Куклін є злочинцем і в сього є ідеологія, яка була у Януковича. Я не думаю, що він (йдеться про Кукліна – ред.) є злочинцем – підкреслив Олексій Пєчников.

На думку Олега Арсенюка, Куклін – гідна кандидатура.

"Він має справу з молоддю, а "Слуга народу" – це молодіжна молода організація. Тому це гідна кандидатура, яка може керувати осередком", – сказав він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Зеленський опублікував декларацію про доходи, за рік глава держави заробив понад 28 мільйонів гривень.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x