НовиниЧеркащинаМешканці черкаської багатоповерхівки, які лишились без газу, нарікають на...

Мешканці черкаської багатоповерхівки, які лишились без газу, нарікають на пастки від "Нової якості"

-

- Advertisment -

У Черкасах мешканці багатоповерхівки за адресою Тараскова, 16 стали заручниками формальностей та на кілька днів лишились без газу.

Про інцидент розповів у Facebook мешканець будинку Андрій Русін.

Зранку 15 травня "Черкасигаз" без попередження відключив газопостачання через тріщину в трубі. Наступного дня несправність ліквідували працівники "Нової якості". Та повертати людям газ не спішать. Мовляв, спочатку необхідно підписати річний договір на 68 гривень.

"Тут стояла машина "Нової Якості", де укладали договори на рік, але… Якщо у тебе немає грошей – з тобою договір не укладають, бо треба відразу платити. Але можна картою, термінал стояв, – каже черкасець. – Поки міняли вентиль, опломбували кожен стояк, це дуже обурює. З приїздом поліції ми дізналися, що укладати договори з "Новою якістю" не обов'язково, можна з "Черкасигаз" теж це зробити".

За словами чоловіка, диспетчер "Черкасигазу" з приводу повернення газу порадив звертатись до "Нової якості". А тій необхідно заплатити, щоб прискорити запуск газу. Обидва підприємства мешканці підозрюють у злочинній змові.

Натомість керівник "Нової якості" Андрій Бортник пояснює, що газ через тріщину крану відключив "Черкасигаз". "Нова якість", як обслуговуюча компанія, усунула витік. Повернути ж назад газопостачання теж повинен "Черкасигаз" після того, як всі мешканці укладуть договори на обслуговування внутрішньодомових приладів з ними.

"Зараз ліцензію отримала і "НЯ газ-сервіс". Завдяки цьому мешканці можуть: 1. підписати договори на місці, не їдучи в офіс, в неробочий день. Сплатити і отримати чек на місці, а не йдучи в банк. Заплатити на 30 відсотків дешевше, ніж було раніше і є зараз в "Черкасигаз". Чи обов'язково підписувати договір з НЯ газ -сервіс. Ні, можна укласти з "Черкасигаз". Але поки всі мешканці не укладуть договори "Черкасигаз", газ не пустить", – розповів Бортник.

"А тим часом 324 квартири залишаться без газу в кращому випадку до вівторка 19 травня", – додав Андрій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські владці "пригріли" кошти, призначені медикам.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x