НовиниЧеркащинаМешканці багатоповерхівки у Золотоноші реанімували власний будинок та подвір'я...

Мешканці багатоповерхівки у Золотоноші реанімували власний будинок та подвір'я (ФОТО)

-

- Advertisment -

Активні мешканці золотоніського ОСББ "Січ-25" нещодавно провели суботник у дворі своєї п'ятиповерхівки. Про це у Facebook повідомив начальник ЖКК Золотоніської міськради Олександр Флоренко.

Під час суботника громада провела капітальне прибирання двору. Мешканці будинку ліквідували аварійні дерева, облаштували красиві клумби, ігровий майданчик для дітей та нові, комфортні лавки біля кожного під'їзду, а також встановили там новенькі урни.

Все це було зроблено за кошти мешканців, які вони заощадили на рахунках свого ОСББ під час сплати щомісячної абонплати за обслуговування свого будинку.

Нещодавно мешканці взяли участь у міській програмі співфінансування "Золотоноша власними руками", виготовили проектно-кошторисну документацію, по якій за кошти міського бюджету було проведено капітальний ремонт дворового проїзду та тротуару біля будинку. Наразі громада цього ОСББ вирішила взяти участь в іншому міському конкурсі – "Найкращий двір та найкраще подвір'я". У разі перемоги "арсенал" їхнього дитячого, ігрового майданчика може значно збільшитися.

До речі, в цій п'ятиповерхівці кілька років тому по державній програмі підтримки було проведено капітальний ремонт даху, в підвалах оновлено комунікації, в усіх під'їздах замінено дерев'яні вікна на пластикові та встановлено там залізні двері з кодовими замками.

Як повідомляв сайт vikka.ua, представників ОСББ у Черкасах вчитимуть енергоощадності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські спортсмени вибороли нагороди всеукраїнського турніру з художньої гімнастики

З 12 до 14 квітня 700 учасників зі всієї країни боролися за першість на всеукраїнському турнірі з художньої гімнастики...

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу на доступніші за ціною пральні засоби, але боїшся непередбачуваного результату?...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x