НовиниЧеркащинаМешканці багатоповерхівки у Черкасах із Різдва живуть без тепла

Мешканці багатоповерхівки у Черкасах із Різдва живуть без тепла

-

- Advertisment -

У жительки Черкас Евгенії Марченко більше двох тижнів немає тепла в квартирі. Проблеми з опаленням тривають уже шість років, проте комунальники досі не знайшли причину, пише Gazeta.ua.

"У морози батареї ледь теплі. А з 6 січня тепла взагалі немає. Не розумію, за що ми платимо, – розповідає Євгенія Марченко. – Зникло опалення ще в трьох сусідніх квартирах, ми живемо в старенькій п'ятиповерхівці. Зверталися в служби, які мають вирішувати ці питання – безрезультатно. Кажуть, що не знають як усунути проблему. Проте, коли проходять перевірки, у квартирі на пару днів стає спекотно. Потім тепло кудись дівається".

Жінка скаржиться, що комунальники просто не намагаються владнати ситуацію.

"Ще літом дзвонила майстрині та головному інженеру зі Служби утримання будинків. Просила підготувати дім до опалювального сезону. Сказали, що більше у нас не працюють. Але 8 січня саме вони прийшли вирішувати ситуацію з теплом. Нічого потрібного не зробили. Тільки ледь не розсварили нас із сусідами. Мовляв, це наша квартира перекриває воду в батареях – у нас спека, а вище холодно. Нам же сказали, що спекотно на верхньому поверсі. А далі хтось забирає тепло. Згодом ми самотужки розібралися, що опалення немає по стояку".

У квартирі Євгенія мешкає з чоловіком та 8-річним сином. Через холод дитина не хоче повертатися зі школи додому, а сама жінка постійно хворіє. У помешканнях ледве тримається 16 градусів, топлять обігрівачем та газом. Самі комунальники не пояснили, чому не вирішили проблему за 6 років.

"Ми працюємо над цим. Днями розпочнемо ремонтні роботи в будинку. Будемо врізати крани, щоб розмежувати перший та другий під'їзди від третього та четвертого. В ефективності не впевнені, це лише можливий варіант вирішення проблеми", – каже Денис Сердюк, начальник технічного відділу місцевої СУБ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, морози на Черкащині продовжать посилюватись.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x