додому Новини Черкаси Мерія Черкас закупила 100 планшетів

Мерія Черкас закупила 100 планшетів

0
Будівля черкаської міської ради

100 планшетів «Леново» за ціною 2970 грн за штуку закупив за результатами тендеру Департамент управління справами та юридичного забезпечення ЧМР. Переможець і постачальник – черкаська підприємиця Валентина Сваткова. Про це повідомляється на порталі «Прозоро».

Стартова ціна за одиницю складала 3 200 грн. Найнижчу ціну вказало київське  ТОВ «Комел» – 2 610 грн за одиницю. Проте пропозицію цієї компанії було відхилено. Причина – не сплата тендерного забезпечення та помилки в документації.

леновоФОП «Сваткова» має поставити черкаським чиновникам планшет LenovaTabM-7 OnyxBlack. Операційна система не нижче, ніж Android 9, з можливістю оновлення до Android 10 і вище. Вартість такого планшету на різноманітних сайтах в межах 2300- 2500 грн.

Цей ФОП не вперше співпрацює з Департаментом управління справами та юридичного забезпечення. Вона має чотири договори із черкаськими чиновниками на загальну суму 640 тис. грн. Підприємиця займається не лише постачанням техніки, але й різноманітних подарунків, поштових листівок для міської ради.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  тролейбусники Черкас придбали віники у 1,5 рази дорожче

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version