додому Новини Черкащина Мер відмовився покарати очільника департаменту ЖКК за трагедію, що сталася з дитиною...

Мер відмовився покарати очільника департаменту ЖКК за трагедію, що сталася з дитиною через відкритий люк

0

Після трагічного випадку із 6-річним хлопчиком, який 17 листопада загинув, провалившись у відкритий каналізаційний колодязь, депутати Черкаської міськради звернулися до міського голови з вимогою притягнути до дисциплінарної відповідальності директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергія Танюка. Таке ініціював на сесії 23 листопада голова фракції "Вільних демократів" Олександр Згіблов, передає кореспондент vikka.ua.

За словами депутата, міський голова Анатолій Бондаренко був досить принциповим по відношенню до попереднього керівника департаменту ЖКК пана Яценка. Протягом місяця він видав два розпорядження про притягнення останнього до дисциплінарної відповідальності Мотивація однієї із доган: мовляв, директор департаменту ЖКК завізував неправдиву відповідь, яку потім підписав міський голова, на звернення жительки Черкас. Друга догана – за неналежне виконання обов’язків щодо організації роботи КП "ЧЕЛУАШ". Зараз у Черкасах через недбальство комунальників обірвалося життя 6-річного Сергія. Однак жодної реакції від міської влади на це немає. Жодної догани нинішньому керівнику департаменту ЖКК пану Танюку, який як головний комунальник міста мав би тримати на контролі ситуацію із заміною люків, немає.

"Мене дивує позиція міської влади. За цей час жоден чиновник міської ради не покараний, жоден працівник департаменту ЖКК не притягнений до дисциплінарної відповідальності, – наголосив обранець.

Вимогу до міського голови дисциплінарно покарати головного комунальника Черкас підтримав 31 депутат. 5, зокрема міський голова, утримались.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за фактом трагічної загибелі маленького черкасця відкрили кримінальне провадження.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version