НовиниЧеркащинаМер порівняв Черкаси зі свинарником (ВІДЕО)

Мер порівняв Черкаси зі свинарником (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

В ефірі програми "72 години" Анатолій Бондаренко порівняв Черкаси зі свинарником. Відео телепроекту розмістив на своїй сторінці у Facebook його ведучий, відомий черкаський юрист Валерій Макеєв.

Під час ефіру черкаський очільник показав глядачам свій підпис. Каже, саме цією ручкою він завіряє усі документи. Щоправда, чорнило в ній чомусь не синього, а чорного кольору, що суперечить інструкціям.

"Відповідно до інструкції "про діловодство" усі документи мають підписуватися чорнилом синього або фіолетового кольору. Тобто доручення та накази, підписані чорною ручкою, вважаються не дійсними", − зазначив в ефірі Валерій Макеєв.

Також юрист обговорив із мером досить проблемне питання щодо термінів отримкання адвокатом відповідей від Черкаської міськради на його інформаційні запити. Оскільки канцелярія не дуже поспішає із оформленням документів і замість законних 5 днів адвокатам доводиться чекати по 15.

"Тут є і об’єктивні, і суб’єктивні причини. Якщо із суб’єктивних причин дали відповідь із запізненням, то винних слід покарати. А якщо людина, відповідальна в канцелярії, отримала листа і, можливо захворіла чи її забрала швидка, то вона прийшла з лікарняного і тільки тоді передала документи. Тому треба проводить розслідування", − роз’яснив ситуацію Анатолій Бондаренко.

У підсумку ефіру Валерій Макеєв повідомив про тему наступного випуску, гостем якого також буде Анатолій Васильович. Зокрема, говоритимуть про суди в Черкасах. Відповід мера була досить неоднозначною:

"Вам оце не набридло в Черкасах постійно говорити про суди? От, як кажуть, у гарному свинарнику є паршиве порося, яке мішає працювати всьому свинарнику".

Як повідомляв сайт vikka.ua, мер Бондаренко та його команда "забили" на всіх.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x