НовиниЧеркащинаМер Канева «цементує» більшість в міськраді депутатом від ОПЗЖ?

Мер Канева «цементує» більшість в міськраді депутатом від ОПЗЖ?

-

- Advertisment -

Міський голова Канева Ігор Ренькас призначив депутата, який обирався від забороненої партії ОПЗЖ, директором комунального підприємства. Комунальне підприємство «Яблунівське», розташоване в селі Яблунівка, очолив депутат Канівської міської ради Віктор Огороднік. Про це повідомляє Kanos із посиланням на інформацію із порталу «Опендатабот».

Віктор Огороднік потрапив до міської ради від партії ОПЗЖ, яка нині є забороненою в Україні. У березні 2022 року він заявив про свій вихід із партії. Проте у травні міська рада прийняла рішення відсторонити трьох депутатів-опозежистів (у тому числі і Огородніка) від роботи в міській раді. Проте народні обранці звернулися до суду, який поновив двом депутатам право голосувати на сесії.

За інформацією сайту vikka.ua, Володимир Огороднік має увійти до більшості мера Ренькаса в Канівській міській раді. Свої позиції міський голова почав втрачати після того, як депутатський мандат склав інший депутат – Руслан Шишка (від Радикальної партії Олега Ляшка). Саме він голосував в унісон із депутатами, що підтримують  міського голову.

Віктор Огороднік був головою села Яблунівка. Нині це село увійшло до складу Канівської громади. За законом призначає і звільняє директорів комунальних підприємств міський голова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x