додому Новини Черкащина Мер Черкас збирається відсторонити від роботи комунальників, які погоджували прибирання міфічного снігу

Мер Черкас збирається відсторонити від роботи комунальників, які погоджували прибирання міфічного снігу

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко збирається відсторонити від роботи всіх працівників ЖКК, які у листопаді керували прибиранням снігу в Черкасах. Таку заяву він зробив під час сесії міської ради 26 грудня.

Про це із сесійної зали повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Так, мера заявив, що на час проведення службового розслідування з 26 грудня працівників департаменту ЖКК, які підписували акти про прибирання снігу, будуть відсторонені від роботи. Справою займатимуться правоохоронці.

Натомість депутат міської ради Олександр Радуцький нагадав міському голові, що саме він є головним розпорядником коштів і його підпис також мав стояти під документами про виділення трьох мільйонів на прибирання снігу.

"Так що додайте до того списку відсторонених ще себе чи свого заступника, який має право підпису!" − зазначив Радуцький.

Нагадаємо, що на прибирання снігу протягом 6-30 листопада з міського бюджету пішло три мільйони гривень. Цю суму міський департамент ЖКК виплатив приватному підряднику. Незважаючи на те, що снігопадів цьогоріч у Черкасах ще не було і в зазначений період на земній поверхні не спостерігали навіть ожеледиці, підрядник, за його словами, боровся з негодою не покладаючи рук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на відкритті черкаської ялинки запускали феєрверки.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version