додому Новини Черкащина Мер Черкас заявив, що заколот "Нацкорпусу" не приніс місту ніякої шкоди

Мер Черкас заявив, що заколот "Нацкорпусу" не приніс місту ніякої шкоди

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив, що майно міста під час суботнього заколоту пошкоджено не було і акція, влаштована членами політичної партії "Національний корпус", негативних наслідків не мала. Про це йдеться у заяві керманича міста, направленій Феміді і зачитаній правозахисником Дмитра Кухарчука 12 березня. Тому нині обирають міру запобіжного заходу в приміщенні Соснівського районного суду.

Крім того, заяви про бажання взяти Кухарчука на поруки направили до суду депутат облради від ВО "Батьківщина" Михайло Мушієк, депутати міської ради від тієї ж політичної сили Роман Діскант та Олексій Мельник, а також нардеп Олег Петренко. 

Зазначимо, ще до початку засідання на територію Будинку правосуддя прибуло близько двох сотень полісменів. Згодом туди ж приїхали представники "Нацкорпусу". Ті розгорунли під входом до суду намет та розкинули прапори з партійною символікою. 

Нагадаємо, 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, за організацію заворушень у Черкасах двом "нацкорпусівцям" повідомили про підозру.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version