НовиниЧеркащинаМер Черкас заявив, що заколот "Нацкорпусу" не приніс місту...

Мер Черкас заявив, що заколот "Нацкорпусу" не приніс місту ніякої шкоди

-

- Advertisment -

Мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив, що майно міста під час суботнього заколоту пошкоджено не було і акція, влаштована членами політичної партії "Національний корпус", негативних наслідків не мала. Про це йдеться у заяві керманича міста, направленій Феміді і зачитаній правозахисником Дмитра Кухарчука 12 березня. Тому нині обирають міру запобіжного заходу в приміщенні Соснівського районного суду.

Крім того, заяви про бажання взяти Кухарчука на поруки направили до суду депутат облради від ВО "Батьківщина" Михайло Мушієк, депутати міської ради від тієї ж політичної сили Роман Діскант та Олексій Мельник, а також нардеп Олег Петренко. 

Зазначимо, ще до початку засідання на територію Будинку правосуддя прибуло близько двох сотень полісменів. Згодом туди ж приїхали представники "Нацкорпусу". Ті розгорунли під входом до суду намет та розкинули прапори з партійною символікою. 

Нагадаємо, 9 березня, після виступу Президента на одній з центральних площ міста представники "Національного корпусу" влаштували провокацію. Молодики в балаклавах та синьому камуфляжі під керівництвом Дмитра Кухарчука намагались перешкодити руху президентського кортежу. Потому – застосовуючи димові шашки та фаєри, вступили в бійку з полісменами. За останніми даними, під час бійки постраждало понад 20 правоохоронців. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, за організацію заворушень у Черкасах двом "нацкорпусівцям" повідомили про підозру.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x