НовиниЧеркасиМер Черкас заветував скандальні земельні питання

Мер Черкас заветував скандальні земельні питання

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заветував шість земельних рішень, які на останній сесії прийняли депутати Черкаської міської ради. Заветовані питання мають розглянути на черговому засіданні сесії, яке відбудеться 9 грудня. Щоб подолати вето мера, міські обранці мають зібрати дві третини голосів, тобто  28.

Анатолій Бондаренко заветував виділення вільних земельних ділянок громадянці Зосименко по вулиці Гороховій (район Дахнівка), громадянину Антонюку (в районі «Азота»), громадянці Безверхій (по вулиці Грибній, що в мікрорайоні Яблуневий). Також він заветував рішення по трьох земельних ділянках у мікрорайоні Соснівка: ТОВ «Мірлан» (по вулиці Грузиненка), громадянці Косик та громадянину Марусенку по вулиці Дахнівській.

Щодо останніх двох, то це вільні земельні ділянки в сосновому лісі неподалік «дачі Андреєва». Департамент архітектури та землекористування пропонував не надавати там земельні ділянки під приватну забудову. Проте міська рада (майже всі фракції, крім депутатів фракції «Голос») проголосували за передачу їх у власність громадянам Косик та Марусенко. Голосування викликало певний суспільний резонанс.

Міський голова Бондаренко наклав вето на скандальні питання.

«Вето можна подолати 28-ма голосами депутатів. Впринципі 28 голосів є, адже на останній сесії, коли розглядали ці питання, за них якраз проголосували 2/3 депутатів. Це говорить про те, що у міській раді сформувалася стала «група 28». Якраз саме стільки голосів потрібно, щоб оголосити міському голові імпічмент», – зазначив сайту vikka.ua один із депутатів міської ради, який забажав не називатися.

Він заявив, що сесія міської ради, яка відбудеться 9 грудня, буде досить напруженою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах легендарний «Наутілус» продають за борги

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x