додому Новини Черкащина Мер Черкас вирішив задовольнити потреби деяких лояльних депутатів посадами

Мер Черкас вирішив задовольнити потреби деяких лояльних депутатів посадами

0

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вирішив повернутися у часи регіоналів і Тулуба. Він вирішив задовольнити потреби деяких лояльних депутатів посадами. Про це у Facebook повідомив секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

"Перше таке показове призначення вже відбулося. Днями начальником муніципальної інспекції був призначений Віталій Косяк, який до цього був радником міського голови. Сам Віталій під час скандальної сесії не брав участі в голосування. Неявка на сесію – це така ж сама зрада інтересів жителів Черкас, мовчазна згода на забудову", – написав Олександр Радуцький.

Тепер "розмінною монетою", за словами секретаря міськради, в торгівлі мера і депутатів стало крісло директора КП "Черкаситеплокомуненерго".

"Сьогодні зранку міський голова, перш ніж застрягнути в київському ліфті, зустрівся з директором підприємства Миколою Кушніром і вимагав від того написати заяву. Хоча йому працювати за контрактом ще рік. На місце директора прогнозують депутат Павла Карася. Не виняток, що це ініціатива Едуарда Івакіна, колишнього зама Тулуба, який перебуває в Києві, але досі зберігає вплив на політиків регіонального штибу", – зазначає Олександр Романович.

Павло Карась уже керував цим підприємством. І наслідки були невтішні. Кілька кримінальних справ, розслідування, звинувачення з боку прокуратури. Всі кримінальні справи були закриті тоді за вказівкою Тулуба.

Таким чином мер цементуватиме свою більшість. Через забудову на набережній Черкаси можуть втратити стратегічне підприємство і професіонала, яким є Микола Кушнір.

Саме підприємство нині не має боргів перед НАК "Нафтогаз", до того ж забезпечене лімітами. Та гаряча вода, якою користуються жителі міста, це і є заслуга Миколи Кушніра.

"Я прошу усіх черкащан, жителів міста підтримати Миколу Івановича. Він має відчути вашу підтримку, щоб протистояти банальному підкупу зі сторони міського голови. Якщо ви вважаєте, що з приходом лікаря Карася тарифи на тепло зменшаться, то ви помиляєтеся. Павло Карась один із тих, хто спить і бачить тарифи на тепло високими і "економічно обгрунтованими", – повідомляє Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький закликав не поспішати інвестувати в нерухомість на набережній.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version