НовиниЧеркащинаМер Черкас виконав одну з вимог водоканалівців

Мер Черкас виконав одну з вимог водоканалівців

-

- Advertisment -

Анатолій Бондаренко виконав першу вимогу КП "Черкасиводоканал". Відповідні документи оприлюднив на своїй сторінці у Facebook міський депутат Олександр Радуцький. Щоправда, підписав розпорядження не сам міський керманич, який нині у відрядженні, а його заступниця Людмила Бордунос.

Згідно з документами, рішення Анатолія Бондаренка "Про погодження виконання обов’язків директора КП "Черкасиводоканал" Григорієм Кузьменком" від 5 листопада було визнано таким, що втратило чинність.

Підставою для цього стала службова записка заступника директора ЖКК Черкаської міськради Юрія Панченка.

Нагадаємо, що 9 листопада комунальники висунули меру Черкас ряд вимог. Зокрема вони вимагали не втручатися у господарську діяльність комунального підприємства та не звільняти його керівника й співробітників.

Однак відсторонення Кузьменка –  лише єдина з виконаних вимог колективу комунальників, озвучених напередодні й переданих міському голові. Ревізійна комісія, яка вже другий місяць перевіряє господарсько-фінансову діяльність черкаського водоканалу. Закінчення такої, неправомірної на думку водоканалівців, перевірки – ще одна з поставлених меру умов.

"Сьогодні спілкувалась з колективом підприємства. Люди кажуть, що очікують далі і сподіваються, що їх все-таки почують і виконають всі вимоги", – розповіла про сьогоднішні настрої комунальників заступниця директора "Черкасиводоканалу" Світлана Лісковець. Саме її розпорядженням міського голови й було відсторонено від від виконання обов'язків керівника підприємства на час відсутності Сергія Овчаренка. Відсьогодні пані Світлані знову повернені її повноваження. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаси можуть залишитись без води через відключення водоканалу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x