НовиниЧеркащинаМер Черкас відкликав власний проект рішення про своє преміювання

Мер Черкас відкликав власний проект рішення про своє преміювання

-

- Advertisment -

Житиме на 13 тисяч. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відкликав проект рішення про своє преміювання, надання матеріальної допомоги та надбавок. Напередодні керманич міста написав про це на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Вказаний проект був внесений до порядку денного сесії, яка мала відбутись 14 лютого. Однак до його розгляду обранці так і не приступили. Усе – через ще один проект рішення, який стосувався нарахування премій міському голові, його заступникам та працівникам міськради. Згідно з ним, максимальний розмір щомісячної премії міського голови й секретаря міської ради не мав перевищувати 200%. Саме з розгляду цього питання розпочати пленарку запропонували представники опозиційних до нині діючої міської влади політичних сил – Партії вільних демократів, БПП "Солідарність", "Громадянська позиція" та Радикальної партії Ляшка.

Після майже годинної суперечки міський голова закрив сесію. А згодом заявив: від премії відмовиться. Каже, він – людина не бідна, тому працюватиме і за 13000 грн. Саме таку суму, без надбавок і премій, мер отримав на руки за січень 2019 року.

Facebook / Анатолій Бондаренко

Однак, як нам стало відомо, без преміювання зарплата Анатолія Бондаренка, все-таки, буде значно вищою. З урахуванням обов’язкових доплат за вислугу, службовий ранг, роботу з секретною інформацією та іншим складатиме близько 25 тисяч грн.

Ми вже повідомляли, що за 2008 рік керманич міста заробив майже 750 тис. грн. Враховуючи заробітну плату, надбавки і премію в розмірі 400% окладу, щомісяця Анатолій Бондаренко отримував близько 60 тисяч гривень. А це у 14 разів більше від мінімальної заробітної плати. Для порівняння, у 2013 році зарплата екс-мера Черкас Сергія Одарича перевищувала "мінімалку" (1218 грн) у 5 разів. Нагадаємо, того ж року Одарич відмовився від преміювання й матеріальної допомоги й до кінця своєї каденції отримував лише посадовий оклад.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати визначили справедливі зарплати для черкаських владців.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах змагалися юні дружини рятувальників-пожежників (ВІДЕО)

Гасили пожежу, проходили естафету та в'язали вузли. В одній з черкаських шкіл відбувся захід з пожежної підготовки. 9 команд...

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x