НовиниМер Черкас спростує слова про Бородая, але не платитиме...

Мер Черкас спростує слова про Бородая, але не платитиме йому грошей

-

- Advertisment -

Апеляційний суд 8 травня вирішив, що міський голова Сергій Одарич таки має спростувати інформацію щодо банкрутства підприємця Андрія Бородая.

Про це йдеться у відповідному рішенні суду, яке оприлюднило видання "Вчасно". Апеляційна скарга представника міського голови була відхилена.

Нагадаємо, підприємець позивався до мера через виступ останнього у програмі "Відкритий діалог" 20 лютого на телеканалі "ВІККА".

Як уже повідомляла vikka.ua, Бородай вважає, що своїми висловлюваннями в ефірі телеканалу "ВІККА" мер Черкас завдав йому моральної шкоди. Підприємець вимагав від Сергія Одарича спростування інформації щодо причетності до вибуху під будинком мера, погроз членам виконкому та банкрутства його як підприємця. Також він попросив моральну компенсацію у розмірі 8 тисяч гривень.

У позові Бородай скаржиться, що після ефіру та, відповідно, слів Одарича у нього погіршилося самопочуття й сон. А це впливає на його працездатність і на рівень поваги працівників до нього як керівника.

Соснівський районний суд частково задовольнив позов підприємця Андрія Бородая до міського голови Черкас Сергія Одарича. Суд зобов'язав мера спростувати інформацію про те, що Бородай є банкрутом. Крім того, з мера стягнуть 243 грн 60 копійок (судові витрати). Втім моральну шкоду – 8 тис. грн – він не сплачуватиме.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x