НовиниПолітикаМер Черкас призначив службове розслідування щодо Яценка і Отрешка...

Мер Черкас призначив службове розслідування щодо Яценка і Отрешка через відремонтовані дороги (ДОКУМЕНТИ)

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко 27 липня підписав розпорядження про проведення службового розслідування щодо директора департаменту житлово-комунального комплексу Олександра Яценка та начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Причиною перевірки чиновників стало включення вул. Симоненка в перелік об’єктів вулично-дорожньої мережі, де необхідно виконати капремонт у 2017 році, а також підписання актів виконаних робіт по вул. Небесної Сотні та вул. Гоголя.

При цьому сам директор департаменту ЖКК Олександр Яценко запевняє: ремонту доріг передували усі необхідні процедури і погодження, а виконані ремонтні роботи відповідають технічним вимогам.

На підтвердження своїх слів чиновник наводить документи – звернення Черкаської територіальної первинної організації УТОСу від 9 листопада 2016 року до міського голови з проханням відремонтувати проїжджу частину на перехресті бульв. Шевченка та вул. Симоненка. У відповідь на звернення заступник міського голови Руслан Сотуленко дав доручення КП "ЧЕЛУАШ" провести обстежити та ліквідувати аварійні ділянки на вказаному перехресті.

Вже 29 листопада того ж року виконавчий комітет своїм рішенням доповнив список вулиць, на яких необхідно виконати капітальний ремонт, додавши вулиці Лазарєва та Симоненка.

Те ж саме стосується і виконаних робіт по вул. Небесної Сотні та Гоголя, ремонт яких 28 лютого 2017 року затвердив виконавчий комітет.

Службове розслідування проводитиме комісія упродовж місяця, до 28 серпня. За результатами перевірки міському голові буде надано для розгляду відповідні висновки та пропозиції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у мерії пропонують скасувати містобудівні умови та обмеження для забудови на Митниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x