додому Новини Черкащина Мер Черкас підвищив по службі свого водія

Мер Черкас підвищив по службі свого водія

0

Посадова рокіровка. Від водія міського голови – до головного спеціаліста будівельного управління. До таких кар’єрних висот дослужився Анатолій Цвітковський. До виконання нових обов’язків той має приступити вже 18 липня. Знімки відповідного розпорядження оприлюднив у Facebook черкаський журналіст Вадим Комаров.

На свою попередню посаду радника міського голови з питань патронатної служби департаменту організаційного забезпечення Черкаської міської ради особистий водій Анатолія Бондаренка був призначений 8 місяців тому. Вже цього досвіду роботи в органах місцевого самоврядування Цвітковському вистачило, аби зайняти новий пост – головного спеціаліста управління державного архітектурно-будівельного контролю. Ймовірно, з перспективою подальшого підвищення колишнього водія кар’єрною драбиною до начальника управління, припускає Комаров.

До слова, на благо міської ради трудиться вже не лише Анатолій Цвітковський, але й його дружина Владислава. Та працює адміністратором у центрі надання адміністративних послуг. Сестра Ірина Цвітковська ж минулоріч претендувала на посаду головного спеціаліста відділу фінансування в департаменті соціальної політики. Тож, ймовірно, згодом на державній службі вималюється ще один наближений до мера родинний підряд.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Стосовно директора "ЧЕЛУАШ" мають провести службове розслідування.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version