НовиниЧеркащинаМер Бондаренко підписав рішення з "таємної" канівської сесії

Мер Бондаренко підписав рішення з "таємної" канівської сесії

-

- Advertisment -

Незважаючи на незаконність проведення, мер Черкас Анатолій Бондаренко підписав рішення з останнього засідання позачергової сесії міської ради, що відбулася в Каневі 22 серпня. Чому − очільних міста пояснював Facebook. 

Мовляв, прийняті обранцями рішення були необхідними для розвитку міста. Особливо ті, які стосуються бюджетних коштів. Йдеться і про асигнування в освітню сферу, і про капітальний ремонт доріг, і про співфінансування ОСББ, і про фінансування комунальних підприємств, зокрема,  КП "Черкасиелектротранс", яке зможе  до кінця року безкоштовно перевозити пільгові категорії населення, і про благоустрій парків та скверів.

Не менш багато обіцяючими є плани й на фінансування медичної сфери:

"Наші міські лікарні будуть ремонтуватися та знову отримають нове обладнання, де зможуть проходити обстеження та лікування усі жителі міста. Так, ухвалене рішення дасть змогу забезпечити ліками пільгові категорії населення дитячим харчуванням – малозабезпечених сімей з хворими дітками до двох років, наркотичними засобами – тяжкохворих", − повідомив Анатолій Бондаренко.

Не забув міський голова поскаржився на своїх політичних опонентів. Ті, мовляв, намагались блокувати корисні для Черкас рішення. 

Нагадаємо, у службовій записці до мера начальник відділу з питань роботи міської ради Вікторія Курч повідомила, що п’ятдесят сьоме пленарне засідання другої сесії Черкаської міськради, що було скликано 22 серпня, є незаконним. Оскільки було порушено ряд пунктів під час його проведення. Тому Анатолій Бондаренко повинен скасувати усі рішення, що були прийняті на засідання сесії в Каневі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах комунальники засипають ями осколом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали зловмисника, який пограбував пенсіонера та втік

За інформацією 60-річного потерпілого, невідома особа вкрала його телефон і швидко зникла. Поліція встановила винуватця. Про це повідомляє пресслужба...

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x