НовиниМенеджери однієї родини змагалися за тендер на 13 мільйонів...

Менеджери однієї родини змагалися за тендер на 13 мільйонів черкаських газовиків

-

- Advertisment -

Черкаситрансгаз 1 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ПП "Мотоінтрейд" на постачання обладнання на суму 12,89 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Власником компанії "Мотоінтрейд" є Олександр Георгадзе.

У 2011 р. Олександр Георгадзе очолював компанію ТОВ "Міжгалузева торговельна компанія", коли її співвласниками були ПП "Нафтопереробна Компанія Захід-Нафта" і ТОВ "Сінтеро". Перша належала батькові Олександра Георгадзе – Серго Георгадзе, а друга – Костянтину Жуковському й Андрію Тіткову.

Андрій Тітков свого часу був приписаний за однією адресою з Людмилою Тітковою – власницею ПП "Компанія Енерджи". Директором цієї фірми у 2011-2012 рр. був Едуард Рімарчук – власник ТОВ "Ф’южн Консалтинг", який був єдиним конкурентом "Мотоінтрейду" на нинішніх торгах. "Компанія Енерджи" і "Ф’южн Консалтинг" досі приписані за однією адресою.

Тобто власники фірм, які конкурували на торгах "Черкаситрансгазу" – свого часу були менеджерами компаній родини Тіткових.

За даними "ВДЗ", компанія "Мотоінтрейд" почала вигравати тендери минулого року, за цей час отримала замовлень на 15,12 млн грн. Щодо "Ф’южн Консалтинг", то він виграє торги з 2012 р., всього підписано контрактів на 5,50 млн грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x