додому Новини Черкащина Медичні та навчальні заклади Черкас ризикують залишитися без тепла та світла

Медичні та навчальні заклади Черкас ризикують залишитися без тепла та світла

0

Через незатверджений міський бюджет на 2018 рік у Черкаської міської ради не буде законодавчих підстав сплачувати за електроенергію, тепло та водопостачання у дитячі садки, школи та лікарні. Про це в інтерв’ю повідомила директор Департаменту фінансової політики Черкаської міськради Наталія Джуган.

"Виконком не зміг у законний спосіб подати на розгляд міської ради бюджет на 2018 рік. Тому зараз ми поза межами закону", − зазначила Наталія Джуган.

Директор Департаменту фінансової політики Черкас також повідомила, що Анатолій Бондаренко збирається, шляхом перевищення своїх повноважень, затвердити бюджет на цей рік не за рішенням виконкому, а за розпорядженням міського голови.

"Це дасть можливість робити хоч якість проплати по бюджету на початку року. Але до повного прийняття бюджету зарплати педагогам, медикам, вихователям дитячих садків та виконавчому комітету у повному обсязі виплачуватись не будуть", − зауважила Наталія Джуган.

Вона повідомила, що з другого січня вони не зможуть з міського бюджету проплачувати кошти на потреби міста, у тому числі й на забезпечення навчальних та медичних закладів теплом, світлом та водопостачанням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати трьох фракцій відмовляються приходити на сесію Черкаської міськради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version