НовиниЧеркащинаМає стареньку маму та сам виховує сина: військовий з...

Має стареньку маму та сам виховує сина: військовий з Черкащини, якому потягом відрізало ноги, потребує допомоги

-

- Advertisment -

Небайдужих черкащан просять допомогти в порятунку військового, з яким трапилася жахлива трагедія. У Києві він потрапив від потяг та залишився без обох ніг.

Про це у соцмережі повідомив військовий пенсіонер Віталій Баранов.

Усе відбулося на залізничному вокзалі в Києві ще 3 березня. Олександр Головатий того дня мав їхати на свою сьому ротацію, але через затори запізнювався на потяг. Усе, що пам’ятає – швидко біг по перону, боліла голова, потім пустота і отямився на колії з відірваними ногами, знову знепритомнів.

«Це наш побратим, учасник бойових дій з Черкащини, зареєстрований в смт. Маньківка. Саша воює з 2014 року, пішов добровольцем, з 2015 – офіційно у штаті ЗСУ. Цього разу він їхав на свою сьому ротацію. Причиною трагедії могли стати у тому числі численні й контузії, не вилікуваний посттравматичний синдром. Вмісту алкоголю в крові не виявлено», – говорить Віталій Баранов.

Після трагедії його прооперували, тривалий час він перебував у реанімації, втратив багато крові. За проханнями побратимів Сашка, у лікарні його забезпечили усіма реанімаційними матеріалами та препаратами, а вчора виписали.

«Без обох ніг, з ампутацією до середини бедра Сашка відправили додому. Просто винесли сестрі, яка приїхала з чоловіком забрати його. Як буде проходити лікування усім наплювати. Вчора до нього крім сім’ї та волонтера Івана не навідувався ніхто, а сьогодні із районної лікарні смт. Маньківка обіцяли надіслати лікаря для огляду. Місцева влада навіть не знає хто він, де живе та який його стан», – додав військовий пенсіонер.

Олександр Головатий розлучений, має сина, проживає з мамою-пенсіонеркою, яка продовжує працювати бібліотекарем.

Зараз за життя та здоров’я військового бореться координатор волонтерського руху Маньківщини, Іван Миронюк – телефон для зв’язку 096 364 39 24. Зараз квартира на другому поверсі панельної п’ятиповерхівки, в якій проживає Олександр, потребує переобладнання для потреб чоловіка. Також необхідні засоби гігієни.

Прохання до всіх, хто має можливість та бажання допомогти родині Головатих, зв’яжіться із Іваном Миронюком.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах молода жінка померла після пологів, родині збирають допомогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x