додому Новини "Мавпи" у напруженому матчі поступилися "Кривбасу"

"Мавпи" у напруженому матчі поступилися "Кривбасу"

0

На заваді став Глєбов, який реалізував вирішальні атаки під кінець матчу та оформив дабл-дабл – 30 очок та 11 підбирань. У складі "Мавп" найпродуктивнішим став Олександр Кобець, котрий здобув 19 очок та 4 підбирання. Попри це, його команда програла – 75:79.

У Кривому Розі зустрілися сусіди по турнірній таблиці і претенденти на медалі цього сезону. Інтригу підігрівав і переповнений зал "КТУ", куди підтримати свою команду приїхали і черкаські вболівальники! Про це повідомляє офіційний сайт БК "Черкаські мавпи".

На жаль для них, черкащани важко розпочали матч. Ривок "Кривбаса" – 8:1 – став ледь не ключовим у цьому матчі. Команда майже миттєво віддалилася на безпечну відстань. Відповідь командному пресингу та результативності Глєбова намагався знайти Артамонов. Попри лише 12 зібраних "Мавпами" очок у стартовому періоді, Клім зумів у ньому віддати 4 результативні передачі. Одна з них дозволила Завадському ефектно завершити атаку згори. Ця комбінація стала ледь не єдиною втіхою для нашої команди у старті гри.

До того ж у першій половині криворіжці підтвердили, що мають один із найкращих захистів у лізі. Відштовхнувшись від зразкових дій у захисті, "Кривбас" зробив ставку на агресивність лідера та атаки з дальньої дистанції, в результаті Дмитро Глєбов ще у першій половині гри був близьким до 20 очок, а його команда реалізувала у цьому поєдинку 12 триочкових. В результаті, перша половина гри завершилася з рахунком – 40:29.

На старті третього періоду "Черкаські Мавпи", яких гнав уперед уболівальницький десант, заграли дещо агресивніше у нападі. Сізов загострював у проходах, а Антонець та Кобець результативно витоптував триочкову дужку. Після однієї з дальніх атак Кобця рахунок став 57:48. Однак на такі дії у нападі господарі відповіли своєчасними дальніми влучаннями від Забірченка і Глєбова. Завдяки грі лідерів "Кривбасу" останню перерву команди зустрічали з рахунком 62:48.

Попри серйозну різницю у рахунку, "Мавпам" вдалося створити інтригу у цьому матчі і навіть наздогнати "Кривбас". Хороша командна робота і вдалий захист дозволили "Мавпам" зробити вражаючий камбек. За хвилину до завершення поєдинку Сізов після важкого проходу зрівняв рахунок – 75:75!!! Наприкінці гри криворіжці зробили ставку на свого лідера і не прогадали – у ключовий момент гри Глєбов реалізував надважливу атаку – 77:75. На жаль, у заключній атаці ні Артамонов ні Завадський не змогли відповісти тим же. Таким чином, "Мавпи" поступилися – 75:79.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський спортсмен вдруге став чемпіоном України з боксу серед юнаків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version