Новини"Мавпи" у напруженому матчі поступилися "Кривбасу"

"Мавпи" у напруженому матчі поступилися "Кривбасу"

-

- Advertisment -

На заваді став Глєбов, який реалізував вирішальні атаки під кінець матчу та оформив дабл-дабл – 30 очок та 11 підбирань. У складі "Мавп" найпродуктивнішим став Олександр Кобець, котрий здобув 19 очок та 4 підбирання. Попри це, його команда програла – 75:79.

У Кривому Розі зустрілися сусіди по турнірній таблиці і претенденти на медалі цього сезону. Інтригу підігрівав і переповнений зал "КТУ", куди підтримати свою команду приїхали і черкаські вболівальники! Про це повідомляє офіційний сайт БК "Черкаські мавпи".

На жаль для них, черкащани важко розпочали матч. Ривок "Кривбаса" – 8:1 – став ледь не ключовим у цьому матчі. Команда майже миттєво віддалилася на безпечну відстань. Відповідь командному пресингу та результативності Глєбова намагався знайти Артамонов. Попри лише 12 зібраних "Мавпами" очок у стартовому періоді, Клім зумів у ньому віддати 4 результативні передачі. Одна з них дозволила Завадському ефектно завершити атаку згори. Ця комбінація стала ледь не єдиною втіхою для нашої команди у старті гри.

До того ж у першій половині криворіжці підтвердили, що мають один із найкращих захистів у лізі. Відштовхнувшись від зразкових дій у захисті, "Кривбас" зробив ставку на агресивність лідера та атаки з дальньої дистанції, в результаті Дмитро Глєбов ще у першій половині гри був близьким до 20 очок, а його команда реалізувала у цьому поєдинку 12 триочкових. В результаті, перша половина гри завершилася з рахунком – 40:29.

На старті третього періоду "Черкаські Мавпи", яких гнав уперед уболівальницький десант, заграли дещо агресивніше у нападі. Сізов загострював у проходах, а Антонець та Кобець результативно витоптував триочкову дужку. Після однієї з дальніх атак Кобця рахунок став 57:48. Однак на такі дії у нападі господарі відповіли своєчасними дальніми влучаннями від Забірченка і Глєбова. Завдяки грі лідерів "Кривбасу" останню перерву команди зустрічали з рахунком 62:48.

Попри серйозну різницю у рахунку, "Мавпам" вдалося створити інтригу у цьому матчі і навіть наздогнати "Кривбас". Хороша командна робота і вдалий захист дозволили "Мавпам" зробити вражаючий камбек. За хвилину до завершення поєдинку Сізов після важкого проходу зрівняв рахунок – 75:75!!! Наприкінці гри криворіжці зробили ставку на свого лідера і не прогадали – у ключовий момент гри Глєбов реалізував надважливу атаку – 77:75. На жаль, у заключній атаці ні Артамонов ні Завадський не змогли відповісти тим же. Таким чином, "Мавпи" поступилися – 75:79.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський спортсмен вдруге став чемпіоном України з боксу серед юнаків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Під Черкасами продають підприємства, яке розташоване на місці старого монастиря

Під Черкасами продають унікальне звірогосподарство. Вона розташоване в лісі неподалік села Мошни. На цьому місці свого часу розміщувався чоловічий...

Черкаські правоохоронці зібрали докази на зрадника, який воював проти ЗСУ

Служба безпеки України зібрала доказову базу на чергового зрадника, який воював проти українських захисників та штурмував населені пункти Донеччини...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x