НовиниЧеркасиМавпи на виїзді поступаються «Київ-Баскету»

Мавпи на виїзді поступаються «Київ-Баскету»

-

- Advertisment -

Складна виїзна гра в другому колі Суперліги Windrose. У Києві Черкаські Мавпи не зуміли поборотися за перемогу у матчі з Київ-Баскетом. Господарі домінували протягом усього матчу і завдали поразки черкасцям. Про це повідомляє пресслужба БК Черкаські Мавпи.

mavpabasket.com

Старт гри максимально невдалий для Черкаських Мавп. Підопічні Максима Міхельсона чотири хвилини не могли набрати очки і пропустили ривок від суперника – 13:1. Кияни домінували в першу чергу на шитах, Дмитро Скапінцев збирав відскоки у трисекундній зоні гостей, що дозволяло команді мати очки другого шансу. Погасити цей ривок черкасцям ніяк не вдавалося, так Київ-Баскет виграв першу чверть із розгромною різницею – 26:7.

Тенденція залишилася і в другій чверті, коли господарі відірвалися на 30-очкову відстань. Завдяки грандіозній перевазі на підбирннях Київ-Баскет відчув впевненість і в інших лініях. Так, величезну перевагу у 27 очок команда забезпечила собі після двох чвертей.

За такого розриву в рахунку емоцій у матчі практично не було. У середині чверті Черкаські Мавпи зуміли скоротити до 22-ох очок, але для реального камбеку цього абсолютно не вистачало, до того ж, Київ-Баскет відповідав своїми влучними атаками і тримав величезний гандикап. Четверта чверть виявилася лише формальністю. У підсумку Київ-Баскет здобув переконливу перемогу.

Київ-Баскет – Черкаські Мавпи – 97:56 (26:7, 25:17, 20:19, 26:13)
КБ: 
Вудсон – 14+8 підб, 4 пер; Кеффі – 0+3 підб; Войналович – 2; Вашингтон – 15+9 підб; Скапінцев – 13+14  підб, 3 пер – старт; Гаррет – 18+6 підб; Томсон – 13+7 пер; Анікієнко – 12+7 підб; Тиртишник – 10+3 підб.

ЧМ: Кольченко – 7; Ткаченко – 1+3 пер; Дугат – 10+3 підб, 2 пер; Конате – 4+3 підб; Максвелл – 16+6 підб – старт; Приймак – 10+4 підб; Хемілтон – 8+3 підб, 2 пер.

Наступний матч Мавпи проведуть 4 грудня проти Тернополя. Гра стартує о 16:00.

А вдома Мавпи зіграють вже 9 грудня проти Запоріжжя і 11 грудня проти Прометея. Квитки у продажу ТУТ!!!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x