НовиниЧеркащинаМати навідала врятованого з пожежі малюка: той вже не...

Мати навідала врятованого з пожежі малюка: той вже не вперше бореться за життя (Фото)

-

- Advertisment -

6-місячному Назару, який вижив після страшної пожежі на Черкащині, зробили операцію. Його приїхала навідати мати. До цього Наталя була зайнята похованням двох загиблих дітей.

Про це із посиланням на волонтерку Дарину Макаренко повідомляє OBOZREVATEL.

Назара в лікарні весь час навідували тітка й тато. Матір постійно знаходиться під заспокійливими засобами. Під час похорону синів кілька разів непритомніла.

"Перший день трагедії – до ночі в Чигиринському відділі. Другий день – обколота заспокійливим жінка почувається як овоч ,не розуміючи нічого. Кричить і плаче, ходить як примара. Третій день – ховає двох дітей! Кидається на домовину: кричить, плаче і виє! Непритомніє декілька разів і знов кричить. Четвертий день – збирається, напивається купу таблеток, які не помагають, і йде з тремтячими руками до Назара", – описує стан Наталі волонтерка.

В спільноті "Група добрих справ" волонтери повідомляють: на порятунок Назара небайдужі зібрали 40 тисяч гривень. 20 листопада йому зробили нефректомію – операцію, під час якої видалили обпечені тканини і наклали свинячу шкіру.

"Назар молодець, все витримав. Зараз він після операції. Йому поставили трахіостому. Попереду у нашого хлопчика довгий шлях", – написала волонтерка Дарина Макаренко.

Як розповів OBOZREVATEL сільський голова Медведівки Олексій Лавріненко, всього у 21-річної Наталі Довгань четверо дітей. Найстаршого хлопчика на момент пожежі не було вдома.

Також журналістам стало відомо, що Назар вже не вперше бореться за своє життя. Він народився недоношеним, з вагою всього 1400 грамів. У тримісячному віці в голівці дитини знайшли кісту, через яку він міг залишитись незрячим. Тоді він вже переніс складну операцію на очах. Його бабуся, також багатодітна мати, Алла Довгань в соцмережі просила про фінансову допомогу, щоб пережити складний період.

За словами сільського голови Медведівки, родина Довганів благополучна. На обліку в соціальних службах не знаходилась. Тим часом, у Facebook-спільноті "Медведівка і наш район" односельчани Наталі звинувачують жінку в недбалому ставленні до дітей.

Нині справою займаються правоохоронці. Відкрито й розслідується провадження за фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною та порушення норм пожежної безпеки.

Нагадаємо, 18 листопада на Черкащині через загорання електрообігрівача сталась пожежа, в результаті якої заживо згоріло двоє дітей двох та трьох років, а шестимісячне немовля потрапило до реанімації. Малюка врятував АТОвець.

Загиблі у пожежі хлопчики

Як повідомляв сайт vikka.ua, Роман Холод кинувся рятувати дітей, які стали жертвами пожежі.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x