додому Новини Черкаси Матчі вдома та на виїзді: на команди «Черкаських Мавп» чекає насичений ігровий...

Матчі вдома та на виїзді: на команди «Черкаських Мавп» чекає насичений ігровий тиждень

0

«Черкаські Мавпи» готуються до чергових виїзних матчів Суперліги Паріматч, а дублери клубу і команди найменших юнаків баскетбольної школи відіграють у рідних стінах. Пропонуємо вашій увазі анонс.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

12.03. Одеса. Суперліга Паріматч
19:00 «Одеса» – «Черкаські Мавпи»

Після двох якісних перемог на очах власних уболівальників «Черкаські Мавпи» вирушають до Одеси, де проведуть поєдинок із прямим конкурентом у боротьбі за вихід до плей-оф. Зараз «Мавпи» посідають 8-ме місце, а «Одеса» 10-те. Але між командами різниця лише у дві перемоги. Тому одесити будуть вкрай мотивованими на цю гру. Більше того, команда Олега Юшкіна програла три прикрих матчі – у шалених кінцівках «Будівельнику» та «Соколам», а в останній грі дали бій «Дніпру». Очікується цікаве протистояння.

14.03. Южне. Суперліга Паріматч
14:00 «Хімік» – «Черкаські Мавпи»

Команда Віталія Степановського переживає не найкращі часи, проводячи серію із 5-ти поразок поспіль. Також пригадуємо яскраву перемогу «Черкаських Мавп» у попередньому колі, коли команда Максима Міхельсона відігралася – 22 і здобула перемогу – 79:77. Ці кілька факторів свідчать про рівність обох команд та мотивованість. І черкасці, і южненці ведуть боротьбу за плей-оф і цей матч матиме важливе значення для обох команд.

10-15.03. Черкаси. ВЮБЛ-2009

Чемпіони ВЮБЛ-2009 «Черкаські Мавпи-09» відіграють матчі другого туру сезону. На власному паркеті підопічні Василя Івлєва та Світлани Маляр-Белінської протягом шести днів відіграють п’ять матчів. Команда зустрінеться із суперниками з Ужгорода та Одеси. Після попереднього туру «Мавпи-09» мають показник 4-1 і посідають четверту сходинку в чемпіонаті.

11-13 березня. ВЮБЛ-2010. Черкаси

Одразу дві команди баскетбольної школи Михайла Бродського проведуть вдома свої матчі чемпіонату. Ігри другого кола першого етапу у рідних стінах проведуть «Черкаські Мавпи-10» Сергія Даценка та «КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-10» Олександра Молчанова.

Протягом трьох днів черкаські юнаки зіграють із командами Чернівців та Києва, а також проведуть дербі між собою. Відрадно, що після першого кола обидві черкаські команди лідирують у своїй групі. Команда «Мавпи-10» з показником 3-0 очолює групу, а КДЮСШ-Мавпи-10 (2-1) посідають друге місце.

Усі матчі пройдуть на майданчику ПС КП «Центральний стадіон».

11.03.14:30 Черкаські Мавпи-10″ – ДЮСШ-1 (Чернівці)
11.03.16:30 КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-10 – СДЮШОР (Київ)
12.03.09:30 СДЮШОР (Київ) – Черкаські Мавпи-10
12.03.11:30 ДЮСШ-1 (Чернівці) – КДЮСШ-Черкаські Мавпи-10
13.03.13:30 Черкаські Мавпи-10 – КДЮСШ-1-Черкаські Мавпи-10

14-15 березня. Вища ліга. Черкаси
«Збірна Черкаської області-Черкаські Мавпи-2» – «Хімік-2» (Южне)

Затяжна серія матчів Вищої ліги для дублерів «Черкаських Мавп» продовжується. Підопічні Георгія Ступенчука щойно повернулися з Одеси, де був вкрай складний тур із БІПою, як наприкінці тижня на команду очікує ще один сильний суперник. «Хімік-2» – один із лідерів Вищої ліги.

У Черкасах очікується непростий матч. Стосовно перспектив у матчі, все залежить від того, який склад буде у «Мавп-2». В останніх іграх навіть в усіченому складі дублери продемонстрували свій характер. Тому у тому, що черкасці будуть боротися – навіть не треба сумніватися.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дублюючий склад «Черкаських Мавп» поступився «БІПі».

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version