додому Новини Черкащина Масштабний патріотичний автопробіг стартує на Черкащині

Масштабний патріотичний автопробіг стартує на Черкащині

0

Місцеві автолюбителі запрошують приєднатися до автомобільного маршу з Канева до Львова. Подію присвячена вшануванню пам’яті відомих українських ватажків, які виступали за возз'єднання українського народу. Про це повідомляють на своїй сторінці у Facebook організатори маршу.

"Місцем спочинку Підкови та ще двох козацьких ватажків – Якова Шаха та Самійла Кішки, є церква у підніжжя Тарасової Гори. Ми маємо пам'ятати своїх героїв, тож вшануємо їх пам'ять автомаршем до постамента у Львові" – запевняють організатори.

Марш стартуватиме 2 вересня о 13-00 у м. Каневі, біля козацької церки Пресвятої Богородиці (підніжжя Тарасової гори). На місці учасники зможуть побачити ретро автомобілі від київського музею автомобільної техніки.

Програма заходу включатиме мальовничий маршрут цікавими містами України, офф-роуд, польову кухню, купання в святих джерелах. Маршрут проходитиме через Переяслав-Хмельницький, Київ, Житомир, Любар, Кременець, Почаїв.

Організатори запрошують всіх бажаючих автолюбителів приєднатися до маршу слави та вшанувати пам'ять героїв української історії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відкрили перший народний пам’ятник загиблим в АТО.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version