НовиниЧеркащинаМасовим флешмобом у Золотоноші відзначили День Прапора (ФОТО)

Масовим флешмобом у Золотоноші відзначили День Прапора (ФОТО)

-

- Advertisment -

Замість палких промов та покладання квітів – креативний флешмоб. Таким видалось святкування Дня Державного Прапора України у Золотоноші. 23 серпня на центральній площі містяни, вбравшись у вишиванки та синьо-жовтий одяг, вирішили дещо зламати традиції офіціозних святкувань, пише сайт міста.

У заході взяли участь люди різного віку та різних професій. Головна ж увага – найменші золотонісці, котрі утворили живий український стяг. Особливого колориту додали військовослужбовці 156 зенітного ракетного полку, котрі розгорнули три величезних банери із національною символікою. Саме вони нагадали присутнім, що святкування Дня прапора нині відбувається, на жаль, не в мирний час, а під час неоголошеної війни із російсько-терористичними військами. Організували воїни і тематичну виставку, головним експонатом якої стала цілком справжня зенітна установка.

Завершили свято піротехнічним шоу в національних кольорах, а також масовим виконанням гімну, котрий з різних куточків майдану почали співати солісти міського Будинку культури.

"Головна ідея проведення свята саме в такому форматі – ще раз нагадати про ціннісне ставлення до своєї країни, до своєї історії, до нашого майбутнього, до тих воїнів, які виборюють сьогодні нам справжню Незалежність і мир. Крім того, нині намагаємося йти в ногу з часом, аби зацікавити не лише старше покоління, а й молодь. Поступово відходимо від палких промов і замінюємо їх на більш цікаві форми проведення заходів, в яких значно ефективніше формувати патріотичну позицію", – коментує подію заступник міського голови Мар’яна Ніщенко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани спортивно відзначили День Незалежності України.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x