додому Новини Марк-Кай, Донат та Авігея: які імена давали черкаським малюкам у 2016 році

Марк-Кай, Донат та Авігея: які імена давали черкаським малюкам у 2016 році

0

Визначитися з ім’ям новонародженого справа не з легких. Перш ніж зареєструвати малюка, батьки детально вивчають спеціальну літературу та активно обговорюють потенційні імена в родині. Натомість, які ж імена для свої діток обирали черкасці у 2016 році.

Словянські імена залишаються найпопулярнішими у батьків новонарожених малят. Минулоріч хлопчиків в Черкасах найчастіше називали Микитами, Данилами та Володимирами. Серед дівчаток, найбільше Софій, Катерин та Анастасій, повідомляє телеканал "Рось".

Незвичними та дивними іменами дітей майже не називали в 2016-му. А от кількість іноземних, збільшилась в рази.

Як розповідає головний спеціаліст відділу державної реєстрації актів цивільного стану по Придніпровському району міста Черкаси Олександра Скрипник, жіноче ім’я Злата вважається рідкісним, як і Елісія, Любава, Авігея. У придніпровському районному відділі ДРАЦСу торік ще зареєстрували Донату, Армана, Кассію та Марк-Кая.

Водночас, батьки продовжують називати своїх дітей "російськими" іменами, зауважують спеціалісти. Замість Христин, Матвіїв та Микит, батьки наполягають на реєстрації Крістін, Матвєєв та Нікіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вчиться дівчинка-вундеркінд.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version